leniwyzaskroniec Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 (edytowane) Witam, Ostatnio zauażyłem, że tylny hamulec coś osłabł znacząco, postanowiłem go odpowietrzyć, Moc spadła ponieważ tłoczek delikatnie puszczał, a po wymianie oleju "leje jak ze świni". Rozebrałem zacisk i nie wiem jak wyciągnąc tłoczek. Ktoś coś poradzi. Aha dodam, że tłoczków nie dam rady wysunąć bo nie robi ciśnieia, tlyko leje bokiem, Tłoczek mam rozebrany na dwie częsci Edytowane 14 Maja 2015 przez leniwyzaskroniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anton13 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 kupiłeś go nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Reklamuj jak masz możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anton13 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 na 90% jestem pewien że wymienili by mu zacisk jeśli hamulec ma gwarancje a 10% to już lotto bo rozkręcił zacisk i jak dla mnie to producent teraz może zwalić winę na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Rozkręciłem go już, wiec nie bedzie za bardzo jak reklamować, ale spóbuje. Zacisk też kupie nowy, ale czy wie ktoś jak te tłoczki sie wyciąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Przyłóż końcówkę od kompresora do otworu którym płyn idzie za tłoczki i dmuchnij , tylko uważaj żebyś head shot-a nie dostał albo nie rozwalił lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 To trzeba zacisk owinąć np szmatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi