olo21 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Cześć, mam koło na wielotryb 7, piasty jakieś no-name. Zauważyłem, że ośka jest w fatalnym stanie a koło łapie luzy po kilku km. Na ośce jest zgrubienie, które przytrzymywało kulki. Zgrubienie to jednak już prawie przestało istnieć, bo się odłamało. Czy w związku z tym da się wymienić samą ośkę? Jeśli tak to gdzie można ją dokupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Tak da się. A gdzie kupić, no w każdym sklepie rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Tak da się. A gdzie kupić, no w każdym sklepie rowerowym. Nie polecam tego rozwiązania. Ja kiedys zmienialem co chwile ośki i gięły się jak masło, te dokupowane to sh*t, polecam wymianę piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 sadzisz, ze bedzie sie to mu oplacalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jak kowal kupował ośki jak to sam napisał sh*towe to jest jego problem. Ja jestem za tym żeby kupić ośkę a nie wymieniać całą piaste skoro jest jeszcze dobra, ośke kupisz za max 15 zl razem z łożyskami i konusami Ja dawniej jak w Quando pogiołem ośke to zakupiłem drugą i od nowa ją katowałem. Do dzisiaj mam piaste dobrą tyle że na sprzedaż bo teraz jeżdże na Novatec-u maszynówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Możliwe że trafi na jakies przyzwoite ośki. Dla porównania. Fabryczna ośka w tamtej piaście wytrzymała 5 lat, a wymieniona 2 dni :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.