Skocz do zawartości

[1000zł] Kands Energy 1100 dla dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim,

Mam taki oto problem. Moja dziewczyna ma 160 wzrostu. Chcę kupić jej rower Kands Energy 1100, rama damska. W sklepie, gdzie chciałbym zakupić rower, dostępna jest  wyłącznie rama w rozmiarze 19" (wolę kupić w sklepie stacjonarnym niż przez internet z racji serwisu). Zgodnie z tabelkami raczej powinna mieć 17". Pytanie, czy taka różnica może wpłynąć na komfort użytkowania? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.