Kolzwer Napisano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Straciłem możliwość edycji poprzedniego posta, dlatego spostrzeżenia z użytkowania opiszę tutaj. Z początku światło jakie daje wydawało mi się słabe - w porównaniu do Axy Spot 30 lux jest mniej widoczne w świetle latarń. Lampka świeci z pełną mocą już przy prędkości około 12 km/h (koła 28"). Światło, które daje równomiernie i szeroko rozkłada się na drodze, również przed samym kołem. W tym aspekcie uwidacznia się jej przewaga nad zwykłymi lampkami. Po wjeździe do lasu mocna struga światła oświetla obszar do około 12-15 metrów, słabsza struga sięga około 25-30 metrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Jak skierujesz lampkę bardziej pod koło, to będziesz miał jaśniej niż w tej Axa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.