Synu Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witam, Na początku napiszę że to mój pierwszy post na forum szosowym także z góry prosze o wyrozumiałość Zacznijmy od tego że dostałem ten rower za darmo, wydaje mi się że rama jest troszke za mała mam 178cm wzrostu długość nogi 85cm. A rama ma wymiary: dlugosc rury podsiodlowej 44cm, dlugosc gornej rury 50 cm Jest to rower Treck Pilot 1.2 ale ma chyba powymieniany osprzet bo orginalnie chyba jest inny tak znalazlem na necie. Moj rower ma: klamkomanetki: Campagnolo Xenon 9speed przerzutka przednia: Campagnolo Xenon przerzutka tylnia: Campagnolo Daytona 9speed Hamulce przód i tył: Campagnolo Daytona Korba: Shimano Biopace 52 Koła: Alexrims B450 Rama: Treck Pilot 1.2 Aluminiowa Widelec: bontrager carbon Siodełko: Fizik I mam pytanie czy opłaca sie kupić inna wiekszą rame (jeżeli ta jest za mała) i wszytko przelozyć a także zregenerowac osprzęt bo troche jest zaniedbany czy lepiej sprzedać i kupić coś innego. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Jeżeli osprzęt który masz, jest nowy lub w bardzo dobrym stanie, to opłaca się go przekładać. Jeżeli jest zużyty, to lepiej sprzedać cały rower i kupić drugi we właściwym rozmiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.