ElDiablo Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Czołem wiara! Przyda się zapewne wielu osobom moje pytanko. Otóż zawitał u mnie Fenix 3 (nawiasem - pełny banan na pychu - cud miód malina gadźecik) ..... Połączyłem konta garmin connect i endo, w którym mam praktycznie wszystkie aktywności od kilku lat. Transfer treningu garmin connect -> endo/strava przebiega bez najmniejszych problemów z automatu. Ale powstaje pytanie - jak przenieść treningi z Endo do Garmina? Nie da się tego zrobić z pozycji endo - wg.garmina - http://garmin24pl.blogspot.com/2015/01/jak-poaczyc-endomondo-z-garmin-connect.html Znalazłem dzięki powyższemu wpisowi tą oto stronkę https://tapiriik.com/ . Możecie mi powiedzieć czy jest godna zaufania? Co ważne - chciałbym uniknąć nadpisania, czy też zdublowania treningów - ta strona to ogarnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Używam tego do sync treningów ze Stravy do Endo. I działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 A próbowałeś w odwrotną mańkę tym programem? Endo->strava - Ogarnia? nie dubluje treningów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Nie, bo na Strave ładuje mi z auto z Garmin Connect. Ale kumpel używa- powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qugar Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 działa tyko zaznacz żeby synchronizowało tylko w jedną stronę czyli endo garmin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witam Gdzie w Strave ustawiasz import z GarminConnect? Pozdraiwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Tutaj: https://www.strava.com/upload/device Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Dzięki Ci cinek1987cinek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Potwierdzam działanie programu dla potomności - wsio przetransferowane na cacy! Dzięki wszem i wobec... EDIT: Przetransferowane 1,5 roku, za resztę chce opłaty.....ale i tak sporo przenoszenia "z ręki" (czyt.pojedyńczo) mam z głowy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloniu Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Potwierdzam, stronka działa. U mnie jest jakiś limit czasowy w postaci przeniesienia treningów z 3 miesięcy. Napisali, że później przeniosą znowu z jakiegoś okresu albo mogę wykupić Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.