Marian Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 witam dziś idę rozejżeć się za nowym kołem i przy okazji napędem (wymiana koła=wymiana napędu bo teraz mam piaste na wolnobieg a w nowym kole będe miał na kasetę) więc tak chcę kupić piastę Nowatec na 4 łożyskach maszynowych + kaseta DEORE ALIVO CS-HG50, 8-speed, 11-30T + łańcuch shimano HG50 i teraz pytanię czy wszystko będzie do siebie pasowało i niebędzie problemów? kolega mi mówił że niewłoże tej piasty do ramy i że jest ona mocowana za pomocą osi stałej LINK do piasty ja tu widzę że to jest zacisk a nie oś stała... ale czy nie będzie za szeroka(piasta)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 DEORE ALIVO ??? piasta jest na zwykłą oś (chyba 10mm) na 99% bedzie pasować. no chyba że masz jakąś rame na stałą oś albo coś takiego. ale nie , jak miałeś wolnobieg to na pewno nie była to specjal;na rama. czyli BEDZIE PASOWAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.