Ychu Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam , mam okazje kupić ten hamulec za 5 zł od kumpla bo kończy z rowerem. Pomyślałem że będzie lepszy od tego co mam teraz i do czasu zmiany na deore może by wystarczył ale nie mam pewności. Nie znalazłem żadnej opinii na jego temat więc zakładam temat. Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B_art Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Jak chcesz podlubac przy rowerze, to moze i tak. Cierpliwosci Krzychu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Aż tak złe są? Bo gdy On miał je założone wydawały się nie być takie złe , niby hamowały średnio ale rower miał 4 lata i nie zmieniał klocków myślałem że to dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B_art Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Nie wiem, nie mialem. Promax to nie szalenstwo hamulcowe. 5 PLN to nie majatek, wiec bierz. Wymienisz, nauczysz sie czegos, byc moze wrocisz do obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 byc moze wrocisz do obecnych Do jakiegoś kompletnego chinola? Na pewno nie bo co zahamuje mocniej to potem mi ociera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Dobra , temat do usunięcia pożyczyłem od kumpla ten zacisk i czubki klocków ocierają o pająk a pokrętło do ustawienia nieruchomego tłoczka chodzi tylko kilka mm. Chciałem to spryskać wd żeby zadziałało ale nie mogłem wyjąć klocka bo jest za gruby i się zastanawiam jak to tam wsadzili. Zacisk wraca do kumpla a potem pewnie na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi