grzegmis Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Witam, Jestem swieżakiem na forum i tak naprawdę w świecie rowerowym kiedyś kiedyś (7 lat wstecz), złożyłem z pewnym Panem rower niektóre części podeszłym od starego roweru taty, reszta dokupiona. Wtedy, rama 14" była raz ze modna, to i dobra dla mnie Dziś niestety jest za mała. Nie mogę wyprostować nóg ;p Oto i on Po krótce, żadne wodotryski : -Rama no name 14" aluminiowa -Amortyzator rst gila t7 -Kierownica truvativ risebar -Mostek nie znany -Rączki author -Manetki shimano -Przerzutka tył shimano altus -Przód zwykły model shimano -Korba shimano alivio -Siodełko velo -Sztyca kalloy -Opony zwykle, koła zwykle, suport nie znany. Tyle wiem.. Jakieś wymiary mam zapisane, i tu pojawia się pytanie. Kolega sprzedaje ramę kross level a3 2012r, czy to warta uwagi rama? Twierdzi że większość moich części vedzie pasować. Z czasem chce wymienić praktycznie wszystko. Marzeniem uskladac fajny rower
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.