Onthor Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Cześć, w sobotę jadę na dłuższą wycieczkę rowerową a dokładniej 100km na nowym rowerze, tzn zakupionym 3 tygodnie temu. Nie byłem jeszcze na pierwszym serwisie, myślicie że przed wyjazdem warto by było go zrobić? Rower Kross Level B3 ale to chyba nie jest ważne.
Kamilos121 Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Jeśli wszystko działa jak należy to dokręć wszystkie śruby , koła i tyle . Jak wcześniej sporo jeździłeś to można też by było zając się też napędem .
Onthor Napisano 12 Maja 2015 Autor Napisano 12 Maja 2015 Rower ma przejechane około 50km, i to w 90% po asfalcie i jakiś twardych nawierzchniach. Koło przednie było dokręcane jak okazało się po tygodniu że mi źle je zamontowali - krzywo wsadzili i koło było bardzo przechylone w lewą stronę. Kierownicę dokręcałem dzisiaj, na coś jeszcze zwrócić uwagę? Ogólnie wszystko działa jak należy
beskid Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Nawet wskazane jest zrobić taką trasę przed pierwszym serwisem. Rower wtedy się "układa" zwłaszcza koła.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.