Horb Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dokumenty( dowód), jakieś drobne, itp wożę w plecaku. Bardzo rzadko zdarza mi się jeździć bez niego, wtedy jakoś upycham te rzeczy w torbie podsiodłowej. Jednak jestem tak przyzwyczajony do jazdy z plecakiem, że jadąc bez niego mam wrażenie, że czegoś zapomniałem Natomiast sprzęt do drobnych napraw roweru wożę w torbie podsiodłowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusek Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja mam torebkę pod ramę i wszystko tam wchodzi - cały zestaw narzędziowy do naprawy roweru, pompka, nóż, scyzoryk, komórka, klucze no i można dokumenty wrzucić, jednak dokumentów ze sobą nie zabieram. No nieźle Sebek, co ty masz za torebkę pod ramę? Siatę bazarową? W moją torebeczkę to się mieści ledwo portfel i komórka... Resztę gratów wożę pod siodłem albo w plecaku jak zabieram. Do kieszonek na plecach mam średnie zaufanie i chowam graty tam jak mam zameczek w jednej z kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_l_83 Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja pakuje do kieszeni w koszulce i jeszcze nic nie zgubilem(na szczescie), zawsze czuc czy sie to ma czy nie oczywiscie do srodkowej!!! W boczne pakuje banany i jakies batoniki :twisted: jak jade na dluzsza trase!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Dokumentów nigdy nie biore ze sobą .Jak miałem trobe podsiodłową to tam wszystko pakowałem teraz nie podobają mi się torby .Dętke przytwierdzam taśma do sztyce reszta do kieszonek wszystko spokojnie wejdzie jeszcze nawet miejsce jest wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Torba podsiodlowa + kieszonki koszulki. Jak boisz sie o komorke to wsadz do tek kiesoznki jakas szmatke. Ja jechalem z komorka w kieszonce srodkowej z tylu i troche sie balem. ale nawet jak podskakiwalem na krawerznikach to mimo ze niezle w srodku latala to nie wypadla. A rzep to dobra sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość goldie Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 do plecaka - nie potrafie sie bez niego obejsc - zawsze i wszedzie jeżdże z plecakiem - dokumenty, komórka, dodatkowa koszulka, jakas kurtka - zapas wody - wsio w plecaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.