lulek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 chcialem sie przkeanc jak to jest w spd, niestety nikt moich znajomych nie posiada takiego wynalazku zebym mogl wyprobowac taki sprzecik... dlatego na poczatek "na probe" chcialbym sobie skompletowac jakis tani komplet spd (tanie buty, pedaly no i do tego bloki ofqoz - apropo czy cos jeszcze jest do tego potrzebne?) o ile tanie pedaly mozna gdzies znalezc po kilkunastu minutach szukania, to butami jest problem, i znalazlem tanie buciki firmy kruk - domyslam sie ze nie jest to jakas marka najwyzszych lotow ale na poczatek chyba bedzie dobra? znalazlemje w sklepie rowerowym wiec tam bym sobie przymierzyl i na allegro - taniej - zakupil ;] uzywa ktos moze tych butow, slyszal ktos cokolwiek o nich? jakies opinie? thx! a tu jakby co link ;] buciki aha... a moze macie jakies propozycje tanich butow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Buty nie są wysokich lotów. Część energii która płynie z korzystania z spd pójdzie w uginanie podeszwy. Wolałbym jakiś niski model Shimano, bo na tym możesz się szybko zniechęcić do spd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 cena bardzo zachęcająca, sam się nad nimi zastanawiałem ale po pierwsze nie mają mojego rozmiaru a po drugie trochę nie mam zaufania do kupowania tanich rzeczy Zwłaszcza, że były by to moje pierwsze spd i tak jak wspomniał Schwefel mógłbym się tylko zniechęcić do tego systemu. Chociaż tanie nie zawsze musi oznaczać badziewne. Nie widziałem ich na żywo, nie przymierzałem, może są to bardzo dobre buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 te drugie brązowe wyglądają całkiem przywoicie. Ale przyznam że o tej firmie pierwszy raz słyszę, czy ona jest polska ?? Cena bardzo atrakcyjna ale nie wiem czy sam bym je kupił zresztą jak sie nie sprawdzą będzie zawsze je można wykorzystac do narmalnego chodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 nie chce zakladac nowego tematu wiec zapytam sie jeszcze o pedaly SHIMANO PD-M505, na poczatek dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmix Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam Firma Kruk jest firma czeska http://www.kruk.cz/index.php?&acc=enb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 jak nie jesteś do końca przekonany to pojeździj z miesiąc w noskach(koszykach czy jak tam nazywają ) ( dają mniej więcej pojęcie o jeździe w przytwierdzonej stopie) a potem zainwestuj w docelowe buty i pedała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.