Skocz do zawartości

Rower na 3 kółkach dla dorosłych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chem kupić dla siebie rower na 3 kółkach jedno z przodu i dwa z tyłu.

Mam lekkie problemy ze zdrowiem i taki rower potrzebuję...chodzi tylko o trzymanie równowagi.

Mam 35 lat , 182 cm , 90 kg

Chcę wydać na taki rower około 1.000 do 1.500 zł.

Oczywiście jak by było naprawdę warto to mogę zwiększyć wydatki w granicach rozsądku.

Co chcę żeby miał : błotniki , światła , koszyk z tyłu (dobrze by było i z przodu) , hamulce w kierownicy ( przynajmniej jeden) , biegi najlepiej 6 , wygodne siedzenie.

Znalazłem na Allegro :

Tolek   nie całe 2.000 zł. http://rowertolek.pl/rowery/rower_trojkolowy_duzy24_cale_z_przerzutkami/2.pl.0.htm

I jakiś Niemiecki Famo-Tec nie całe 2.000 zł.

http://allegro.pl/rower-trojkolowy-6biegow-fano-tec-niemiecka-jakosc-i5337462905.html

Chcę się was spytać o waszą opinię czy warto kupić? ... dodam że raczej codziennie będę jeździł małe odległości i czasami gdzieś dalej .

Rowerki są po 1750 i jeżeli masz problemy ze zdrowiem to raczej szukaj opcji z dofinansowaniem, a wtedy możesz szukać droższego (lepszego) i zmieścisz się w budżecie.

Zrobię to na pewno.

To jak dużo mogą zwrócić czy to może być okolo 50% ?

Mod   czy dobrze zrobiłem że za cytowałem? ... tu na forum chyba tego robić nie można ?

Czyli dowiem się ile mi mogą dać dopiero jak się do nich zgłoszę ... dobre i to ile by nie było.

To jest sprawa bardzo indywidualna , ale mogę się spodziewać  że zwrócą mi około połowy.

Czyli mogę coś szukać za około 3.000 zł nie za 2.000 zł.... super :icon_cool:

Mam do was prośbę czy zna ktoś jakąś stronę gdzie mogę kupić rower na trzech kółkach za około 3.000 zł. ?

Pytam was bo mi jak szukam to pierwsze co wyskakuje ten tani Tolek i inne za mniej jak 2.000 zł.

arametr – wewnętrzną długość nogi,

- model VINTAGE przeznaczony jest dla dorosłych o długości nogi 75-105cm,

- kolory: zieleń+brąz,

- wysokość od podłoża do siedziska: 810-1050mm,

- wysokość całkowita: 1090mm,

- długość: 1820mm,

- waga użytkownika: 125kg,

to długość nogi nie wzrost, musiałbyś mieć ponad 2m

#...#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...