Skocz do zawartości

[zestaw narzędzi] Jakie narzędzia do serwisu rowerowego

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedługo otwieram serwis rowerowy. Większość zakupów mam już zaplanowane. Pragnę kupić większość narzędzi Park Toola w tym PK-65. Niestety w momencie pisania wniosku do PUP zestaw ten był dostępny za 3800zł, a teraz nie mogę go nigdzie znaleźć. Jest dostępny tylko w dwóch sklepach w cenie 4500zł. Może ktoś zna jakąś alternatywę dla tego zestawu lub wie gdzie go kupić za maksymalnie 3900? Myślałem o zestawie Uniora. Jest trochę tańszy ale ma 50 narzędzi zamiast 65. Ktoś ma z tym jakieś doświadczenia?

• Mod Team
Napisano

Pragnę kupić większość narzędzi Park Toola w tym PK-65. Niestety w momencie pisania wniosku do PUP zestaw ten był dostępny za 3800zł, a teraz nie mogę go nigdzie znaleźć. Jest dostępny tylko w dwóch sklepach w cenie 4500zł. Może ktoś zna jakąś alternatywę dla tego zestawu lub wie gdzie go kupić za maksymalnie 3900?

To jak Ty szukasz kolego? :)

http://www.domenasportowa.pl/product-pol-28749-Zestaw-narzedzi-Park-Tool-PK-65.html
Napisano

Wysyłają do Polski? Wiem, że kupując za granicą muszę mieć tłumaczenie faktury, ale nie wiem czy muszę opłacić jakieś podatki. Wychodzi trochę taniej ale wysyłka kosztuje 25 euro, które będę musiał opłacić sam, więc wolałbym drożej ale w Polsce i wrzucić wszystko w koszty ;)

• Mod Team
Napisano

Nie no, drugiego podatku już chyba nie płacisz. Poza tym, koszt wysyłki też chyba możesz wliczyć. Sprawdź to, bo może okazać się sporo taniej.

Napisano

Koszt wysyłki muszę pokryć sam ;) Jeśli ma wyjść nawet kilka stówek taniej ale mam płacić 100 za wysyłkę, to wolę wziąć w Polsce drożej i nie płacić za drogiego kuriera i tłumacza przysięgłego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...