IBNZ Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 wpisuje do niej "black mx" i wyswietla sie, ze blad. Źle coś wpisuje czy kak O_o? potem jak ogladam tematy to nawet w ich nazwach wystepuja slowa black i mx obok siebie a szukajka ich nie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 u mnie tez szukarka nie dziala, czasem jak pisze posta tez jest błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 A mi szukajka znalazla za duzo...ja chcialem mega a ona sobie giga poszukala i przez to mialem 2 strony wiecej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 w dolnej części każdej strony jest szukajka przez google wpisz hasło zaznacz na forumrowerowe i rozkaż szukać na hasło black mx wyszło mi 11 pozycji lecz albo black albo mx powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Sierpnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 korzystajcie raczej z zaawansowanej wyszukiwarki na forum, albo przez googla na dole, tak jak mowil Jurasek, ale zeby znaleźć cale wyrazenie, jezeli w ogole sie znajduje musicie wpisać je w "" np "black mx" - wtedy wyszukiwarki szukają TYLKO takiego wyrazenia, a nie wyrazow takich i takich.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.