DjCross Napisano 10 Maja 2015 Napisano 10 Maja 2015 Witam. Czy koło w takim stanie jak na filmie poniżej jest jeszcze do uratowania czy powinienem zacząć odkładać pieniądze na nowe? Obręcz DT Swiss XR3500 jeśli ma to jakieś znaczenie. https://www.youtube.com/watch?v=YfvrJ_O80eY&feature=youtu.be&hd=1
adii22 Napisano 10 Maja 2015 Napisano 10 Maja 2015 Lepiej nowe. Szprychy już masz przeciągnięte, one obowiązkowo do wymiany. Obręcz... Niby można próbować ją prostować, ale nie będzie już tak mocna. Więc lepiej nowe załatw Na marginesie - wpadłeś do prasy hydraulicznej, czy jak ?
DjCross Napisano 10 Maja 2015 Autor Napisano 10 Maja 2015 Jakiś starszy Pan się chyba zamyślił przy zjeżdzie z górki i wbił mi się w bok tylnego kola jak stałem na pasach
SovaLTD Napisano 11 Maja 2015 Napisano 11 Maja 2015 Jakiś starszy Pan się chyba zamyślił przy zjeżdzie z górki i wbił mi się w bok tylnego kola jak stałem na pasach A masz do niego jakiś namiar nr. tel, jakieś dane? Rozumiem, że to jego wina? Skoro tak to powinien pokryć koszty naprawy/wymiany koła.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.