Mod Team adamos Napisano 10 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Niezwykle rzadka okazja do zmierzenia się z aktualnym Mistrzem Świata w kolarstwie szosowym, Michałem Kwiatkowskim. info: http://velotorun.com/zapisy: https://timetime.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Pojadę na średnim dystansie. Szkoda, że w okolicy Torunia tak płasko ale i tak spodziewam się fajnego ściągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda_Z Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Niezwykle rzadka okazja do zmierzenia się z aktualnym Mistrzem Świata w kolarstwie szosowym, Michałem Kwiatkowskim. 13.09. Poznań zdaje się, że też będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Niezwykle rzadka okazja do zmierzenia się z aktualnym Mistrzem Świata Jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Maja 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jedziesz? Niestety, nie będzie mnie w Toruniu w ten weekend. Wybierasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Wybierasz się? Moja dziwucha biegnie maraton i jej towarzyszę przez cały dystans na 2 kółkach. Jadę teraz Ogórka pod Wejcherowem w sobotę, a za tydzień Metropolię w Bydzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Maja 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Patrząc na trasę, to szkoda, że nie uwzględnili podjazdu w Ciechocinie - byłoby się gdzie urywać. A tak to płasko, łatwo i przyjemnie. No, ale to chyba nie było możliwe technicznie, patrząc na to, jak prowadzi trasa. Poza tym, ostatnio widziałem, że tam chłopaki z Akademii Kwiatka bez przerwy latają, więc to chyba trochę taki "dla nich" wyścig. PS. powodzenia w startach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specjal Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Sama organizacja wyścigu bardzo dobra. Chyba nie ma do czego sie przyczepić. Co do wyścigu (120 km) to przez pierwsze 50 km wiatr w plecy i średnia dużo powyżej przeciętnej. Problemy zaczynały się na dobre ok. 60 km, kiedy była już droga powrotna i wiatr cały czas w twarz albo z boku a sił coraz mniej. Jeszcze chyba nie brałem udziału w tak wietrznym wyścigu. Myślę, że inni również przyznają, że to było wykańczające i prawdziwa katorga jechać pod ten wiatr, który normalnie stopował w miejscu. Ktoś jak nie załapał się na większy pociąg, to miał duże problemy, bo jechanie solo w takich warunkach, czy nawet w 2-3 osoby to już masakra. Mój wynik raczej średni, ale zrzucę to właśnie na warunki atmosferyczne Niemniej, będę miło wspominał ten wypad do średniowiecznego grodu i jak za rok powtórzą imprezę, to pewnie też się pokażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Maja 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Trasa tak wytyczona tak, że na wielu odcinkach nie zasłonięta. Zresztą w tych rejonach często mocno wieje.No, ale ta 2-osobowa ucieczka, najwyraźniej poradziła sobie z wiatrem i dojechała, walcząc do ostatnich metrów.Też wszędzie czytam bardzo dobre opinie co do organizacji. Tutaj z portalu naszosie.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Diabelski był ten wiatr Trasa niby płaska ale było bardzo ciężko. Organizacja na piątkę z minusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.