- 0
Rower Saveno Everest 3.0 dobry wybór?
-
Podobna zawartość
-
- 0 odpowiedzi
- 341 wyświetleń
-
Rower Saveno Everest 3.0 dobry wybór? Cross do 2000zl.
Przez lolo668,
- Saveno Everest 3.0
- Saveno
- (i 5 więcej)
- 8 odpowiedzi
- 5 237 wyświetleń
-
Pytanie
Gość Marcin
Witam, jestem zainteresowany kupnem roweru do jazdy codziennej w 85% po miescie i 15% po nierownosciach do 2000 zl. Zalezy mi szczegolnie na stosunkowo wygodnym rowerze, gdyz zamierzam korzystac z niego co najmniej 5 dni w tygodniu, oraz na stosunkowej szybkosci tego roweru, gdyz jestem spoznialski i czesto musze gdzies pedzic
Porozgladalem sie po dealerach rowerowych w moim miescie i najbardziej uzekl mnie rower Saveno Everest 3.0 ( http://www.saveno.pl/everest-3-0 ) w cenie 1849zl (rama 21") ze wzgledu na 3 letnia gwarancje oraz lepszy osprzet niz rowery w tej samej granicy cenowej.
A wiec moje pytanie do was to czy polecacie ten rower patrzac chociazby na same specyfikacje, czy moze macie jakies lepsze propozycje?
Jedyna rzecza ktora wlasciwie uwazam za konieczna w moim rowerze uwazam amortyzatory, ktore moglbym szybko dostosowywac do podloza w czasie podrozy bez koniecznosci uzywania jakichkolwiek kluczy.
Moje wymiary: wzrost 182cm, waga, 71kg.
Pozdrawiam!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.