Skocz do zawartości

LAZARO ELITARY V3 - Czy to odpowiednia propozycja cena do jakości

dex1203

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów  :thumbsup: 
Postanowiłem się zarejestrować na forum rowerowym ze względu na fakt iż rozglądam się za zakupem nowego roweru.
Mój teraźniejszy rower, który odziedziczyłem po ojcu to MAGNUM Trekking. Lubię wyjeżdżać z nim w dłuższe trasy asfaltowe (20-40km) jest lekki i to jedna z jego zalet. W jazd do lasu to już duża przeszkoda. Jeździ się sztywno i nie wygodnie. Rama jest dla mnie za duża. Postanowiłem rozejrzeć się na rynku i dzięki temu forum zauważyłem fajny (jak dla mnie rower), który spełnił by moje wymogi. Jednak postanowiłem Was drodzy koledzy i koleżanki podpytać czy jest to dobra propozycja jeśli chodzi o cenę do jakości. Model, który mi się spodobał to lazaro elitary V3 z hydraulicznymi hamulcami. Koszt na tą chwilę to 1689zł. 
http://allegro.pl/hydraulika-alivio-blokada-lazaro-elitary-v3-men-i5338184444.html
Czy w tej kwocie może ktoś mi zaproponować jakiś inny rower jeśli chodzi o podzespoły? Czy jest to dobry wybór? Zależy mi na kołach 28. Chciałbym się dzięki Wam dowiedzieć czy wydanie takiej kwoty na ten model jest dobrym rozwiązaniem. Do tej pory szukałem roweru do 1000zł i już przekraczam budżet więc jeśli chodzi o jakieś droższe modele to myślę, że cena którą muszę zapłacić za ten model jest maksymalna. Będę wdzięczny za każdą opinię.

Serdecznie Pozdrawiam  :thumbsup: 
Przemek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...