Ulf Napisano 30 Lipca 2006 Napisano 30 Lipca 2006 Ciekawy jestem czy ktoś z szanownej rzeszy użytkowników forum pogrywa sobie w sokkera lub hattricka, a może zarówno w jedno jak i w drugie (tak jak ja) Moje drużynki to Ulf F.C. w Hattricku oraz Ulf F.C. w Sokkerze
thomash Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Jakoś 2 dni temu zarejestrowałem się na hattrick'u, ale ile można czekać na przydzielenie mojej drużyny ??
Ulf Napisano 2 Sierpnia 2006 Autor Napisano 2 Sierpnia 2006 Jakoś 2 dni temu zarejestrowałem się na hattrick'u, ale ile można czekać na przydzielenie mojej drużyny ?? Ja czekałem jakiś tydzień o ile mnie pamięć nie myli. Myśle ze dostaniesz druzynkę przed rozpoczęciem nowego sezonu. Teraz jest tydzien przerwy Jakbyś miał jakieś pytania to chętnie pomoge :] Pozdrawiam
Gucio112 Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Ja miałem zamiar zacząć grać, ale niestety nie zacząłem i tak to się ciągnie. Znam za to kogoś, kto w to pogrywa
Majkel Napisano 3 Sierpnia 2006 Napisano 3 Sierpnia 2006 ja gram w Hattricka. wlasnie awansowalem do VII ligi. fajna gierka bo nie zajmuje duzo czasu i pozwala zabic nude w pracy jak nie ma zajecia
piter600 Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 Też gram w hattricka już od jakiegoś czasu. Moja drużyna to Galacticos Bykowina, obecnie 6 liga.
DuzyMarek Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 A ja przestałem grać w hattricka jakoś rok temu. Z kolei znajomi w których w to wciągnąłem grają nadal . Mnie tam się znudziło, poza tym za dużo czasu spędzałem na TL'u .
Maverik Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 Oj grało się w hattricka... Ale za długo siedziałem przed transferami. W konću po 6 miesiacach gry znudzil mi sie. Wolalem pojezdzic na bajku, niz grac w hattricka. Uwazam jednak ze gra jest bardzo fajna.
marek951 Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Maverik Można pogodzić gre w HT i jazde na rowerze A jeśli chodzi o mnie to gram już w HT od 10 sezonów (w tej samej lidze!) i jak na razie się nie nudzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.