Gość BarteX88 Napisano 30 Lipca 2006 Napisano 30 Lipca 2006 Ma ktoś obręcze Dartmoora Voo Doo ?? Zamówiłem takie i chciałbym dowiedzieć się jakie są wasze opinie na ich temat Sam coś dopisze w czwartek/piątek gdy będą już założone Pozdrawiam
fylyp Napisano 30 Lipca 2006 Napisano 30 Lipca 2006 ja mam. na przodzie. w rowerze do skakania. fajna, lekka ale się nie gnie. robie różne obroty, a obręcz się trzyma. Nie bedziesz żałował
Gość BarteX88 Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 no to gites bo jutro jade po nią do sklepu Już nie moge się doczekać
PoleK Napisano 7 Sierpnia 2006 Napisano 7 Sierpnia 2006 Fajna jak masz troszke pojecia:P KUmpel z bloku ma z tylu i zlapala bicie ale on taki street z fr polaczony... 2 kumpel mial ale za krotko uzywal zbey mogl cos powiedziec... 2 miesiace i byla prosta 3 Kumpel ma tyli przod na niej i na piastach accenta na maszynach:) zakatowal tylna obrecz po paru kantach podczas nauki... nie wiem co o tym powiedziec bo on wazy 70kg wiec malo a wgnioty ma w niej takie ze scianka praktycznie sie pozawijala do wewnatrz:)( jezdzi street i trialuje...( tak wiem 2 rozne dyscypliny ale jednak da sie trialowac na rowerku z amorkiem 80mm;)) Ja tlyko mowie co widze:D moze na niego dziala 3g zamiast jednego przy powierzchni ziemi:D hehe Pozdro:D
Złomek Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 mam ja od miesiaca na tyle, i w porownaniu z innymi to wypada chyba tak samo. Powiem tylko tyle ze na Równicy bylem 3 razy, za 2 pierwszymi razami mialem jakies Remerx'y i dostaly takiego bicia ze musialem hamulce "wyłaczyc" i dodatkowo szprychy popekaly, jak za 3 razem testowalem tam voo doo to dostaly tylko 2mm bocznego bicia, co dla mnie jest wielkim+ ze wzgledu na poprzednie przejazdzki. Zobaczymy jak sie dalej bedzie ta obrecz spisywala.
Gość BarteX88 Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Wiecie, ja mam rower do XC, a nie FR więc nie będe katował roweru na krawężnikach itp. U mnie wytrzymają dłużej Swoją drogą dopiero dziś odbieram rower z serwisu bo były jakieś problemy z dostarczeniem piasty :glare: Mam nadzieję że pogoda dopisze bo chciałbym jak najszybciej przetestować te dartmoorki
Gość BarteX88 Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 Przedwczoraj założyli mi obręcze No i już miałem taką jedną nieprzyjemną sytuację (w ten sam dzień). Jechałem sobie krawężnikiem i krótki odcinek był porośnięty trawą. No a w tej trawie kawałek był wyłamany (z ostrymi krawędziami). Nawet nie zdążyłem podnieść doopy z siodełka. Opona oczywiście poszła, dętka strzeliła aż się wystraszyłem, a obręcz ?? No a obręcz nic Trzyma się biedaczka, ciężkie życie ma przed sobą
Paul Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam Nie bede obwijał w bawełne wiec przejde do rzeczy... mam signa i zamierzam kupic własnie voo doo tylko nie wiem czy mi sie zmiesci do tyłu z opona 2.35 schwable.... Prosze o pomoc bo nie chce wyzucic pieniedzy w błoto
Gość BarteX88 Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Nie bede obwijał w bawełne wiec przejde do rzeczy... mam signa i zamierzam kupic własnie voo doo tylko nie wiem czy mi sie zmiesci do tyłu z opona 2.35 schwable.... Prosze o pomoc bo nie chce wyzucic pieniedzy w błoto że niby czy za szerokie opony ?? Tego to nie wiem, myśle jednak że nie. Ale jak chcesz to moge przełożyć opony kumpla (2,35) i zobaczyć czy się mieszczą. Ja jeżdże na KENDA 1,95
Paviarotti Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Do Signa bez problemu wejdzie 2,35 na tej obręcz. Są rowerki z 2,5 i wchodzi na tył
Gość BarteX88 Napisano 16 Sierpnia 2006 Napisano 16 Sierpnia 2006 Dziś porządnie potraktowałem moje obręcze. 60 km/h po szutrze podczas zjazdu. Mnóstwo dziur, rąk nie czuje Ale trzymają się dzielnie Na razie gitara, zobaczymy jak będzie później. Dotychczasowy przebieg: 519,59 km
Gość BarteX88 Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 No mam już pierwsze wgniecenie na obręczy, a dokładniej na bocznej ściance. Niewiem kiedy zrobiłem. Ale pozatym wszystko ok Dotychczasowy przebieg: 1418 km
Gość BarteX88 Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 6500 km i po 3 maratonach trochę pogięte, trzeba będzie do serwisu się udać
szymek93 Napisano 13 Października 2007 Napisano 13 Października 2007 kupilem cale kola na tej obreczy bardzo okazyjnie obrecz voo doo piasta novtec maszyny i szprychy dt czarne obrecz na razie sie trzyma mam ja na tyle zaliczyla juz z 5 malych niedolotow nadal jest prosta zaleta tej obreczy jest waga i to ze boczne scianki nie sa gladkie dzieki temu klocki hamulcowe lepiej hamuja
nabial Napisano 13 Października 2007 Napisano 13 Października 2007 Bartex jak mozna w 20dni zrobic ponad 5tys km?
Adik Napisano 13 Października 2007 Napisano 13 Października 2007 Nabial - nie wiem czy zauważyłeś ale to rok czasu i 20 dni A swoją drogą to te obręcze.. http://www.allegro.pl/item255658250_nowa_o...o_freeride.html ?
Gość BarteX88 Napisano 4 Grudnia 2007 Napisano 4 Grudnia 2007 na dzień dzisiejszy mogę odradzić te obręcze każdemu kto zamierza używać ich w Xc. Są po prostu za ciężkie. Ich przeznaczeniem jest enduro, choć tam bardziej tarcze się sprawdzą
Albert16 Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Do xc wydaja sie ciezkie ale jednak bardzo wytrzymałe...ja bym szczeze polecił chyba ze liczysz kazdy gram...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.