Sobek82 Napisano 9 Maja 2015 Napisano 9 Maja 2015 Ta przerzutka lubi ciąg dolny linki dlatego ma takie piękne prowadzenie zrobione , Tobie idzie linka od góry więc łapiesz bezpośrednio linkę pod śrubę mocującą, co może wyglądać dziwnie bo linka biegnie pod kątem wzdłuż rury pod siodłowej.
cyroniok Napisano 9 Maja 2015 Autor Napisano 9 Maja 2015 to złą kupiłem przerzutką ? nie znalazłem innego modelu direct mount
rodszyld69 Napisano 9 Maja 2015 Napisano 9 Maja 2015 czy w FD-M786-D tak puszcza sie linkę ? Tak powinna być prowadzona linka, tak mam u siebie jedynie końcówka linki nie chce sie trzymać tego zaczepu na górze to złą kupiłem przerzutką dobrą, przerzutka jest na ciąg górny ma specjalnie przelotkę na pancerz i linkę.
Fenthin Napisano 9 Maja 2015 Napisano 9 Maja 2015 Prostując, przerzutka jest uniwersalna. Może pracować zarówno z ciągiem górnym, jak i dolnym. Ten element, o który chciałeś zawinąć linkę jest wykorzystywany, gdy ta prowadzona jest od dołu. W Twoim przypadku zakręcasz linkę śrubą, odcinasz nadmiar i voila. Nie ma potrzeby zawijać jej w ten sposób. Po co wozić ze sobą zbędne kawałki linki? Poniżej ilustracja
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.