NyanBoy Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 Otóż ostatnio razem z ekipą znalazłem ciekawe miejsce w lesie, taki jakgdyby rowerowy skatepark (rampy, mosty, łuki itd.) chyba każdy wie o co mi chodzi. Jednyny minus tego miejsca to, to że płynie tam mały potok przez co wszędzie jest błoto i panują tam ogólnie złe warnki (przynajmniej na chwilę obecną), no i właśnie o to chodzi, czy mój rower Kross level A3 koła 28 rama bodajże 17 poradzi sobie w takich warunkach, czy raczej nie próbować tam jeździć. Pozatym czy ten rower w ogóle jest dobry, czy wywaliłem dwa tysiące w błoto? Zaznacze że kupowałem go ponad 2 lata temu. PS: Wiem że krossy nie nadają się na rampy, chodzi mi tylko o speedwaye.
ILC Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 A3 to linia rowerów górskich, także błoto, leśne szlaki mu niestraszne - jednak na pewno nie nadaje się do typowego parku przeszkód, czyli do skakania... Natomiast nie skomentuję jak można 2 lata po zakupie pytać, czy był to dobry wybór
NyanBoy Napisano 8 Maja 2015 Autor Napisano 8 Maja 2015 Natomiast nie skomentuję jak można 2 lata po zakupie pytać, czy był to dobry wybór Taaak, wiem . To dla tego że dopiero teraz zacząłem intensywnie jeździć i interesować się rowerami. Dzięki za odpowiedź.
NyanBoy Napisano 8 Maja 2015 Autor Napisano 8 Maja 2015 Kola 28"??? Tak, wiem to na 100% ponieważ 3 dni temu je wyminiałem. Nie jestem pewien co do ramy.
Fenthin Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 Tak, wiem to na 100% ponieważ 3 dni temu je wyminiałem. Nie jestem pewien co do ramy. Jest to o tyle ciekawe, że linia Krossa z kołami 29" (a więc de facto 28") to B, nie A. Rower górski jak to rower górski. Do jazdy po asfalcie nie służy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.