michal1289 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Witam. Posiadam amortyzator Rock Shox SID Race i nie wiem z którego jest roku. Przeglądając zdjęcia w necie to będzie 2009-2010. Jakie są różnice w obu rocznikach? W razie potrzeby zrobię zdjęcia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Rozpoznawanie roczników głównie polega na patrzeniu na naklejki. Sam dużo szukałem informacji nt. roczników Reby i kształtem koron/lag to one się nie różniły (albo bardzo mało). To co się zmienia, to raczej materiały użyte, ew. systemy (DA na SA). Pokaż zdjęcie, to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Postaram się dzisiaj zrobić zdjęcia. Po naklejkach to wątpię że się rozpozna bo wiele zdjęć już oglądałem i nie znalazłem różnicy w wyglądzie. Chyba że jest coś o czym nie wiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Rocznik sida,reby 2009/2011 to jest najlepszy rocznik który posiada dość dobrą powłokę na górnych goleniach.I jest wersja dual air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 No właśnie ja roczniki sprawdzałem po naklejkach i to działało (jak pytałem właścicieli, to wyniki się potwierdzały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Zdjęcia SIDa: http://pokazywarka.pl/ewgjt9/ Edytowane 12 Maja 2015 przez michal1289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
California Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Masz 2009 albo 2010 Ja tez dużo tego szukałem w necie i wychodzi że te roczniki jeżeli się różniły to bardzo nieznacznie. Dopiero w 2011 trochę zmienili i wprowadzili nowe nazewnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 moj 2010 wyglada pod]obnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Masz 2009 albo 2010 Ja tez dużo tego szukałem w necie i wychodzi że te roczniki jeżeli się różniły to bardzo nieznacznie. Dopiero w 2011 trochę zmienili i wprowadzili nowe nazewnictwo. To się zgadza. Do 2011 SIDy miały oznaczenia race, team, world cup a od 2011 RLT, XX, RLT ti itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi