kemot1974 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 witam, jak w temacie , proszę o pomoc w rozszyfrowaniu opisu, co oznaczają litery APS i SV ? 2014, FLOAT-A P-S, CTD BV SV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 aps akademia pedagogiki specjalnej xd sv to chodzi o wentyl, że jest samochodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) CTD - Climb Trail Descent . 3 ustawienia kompresji widelca u góry pokrętłem z prawej strony . BV - Boost Valve SV - Standard Volume - Puszka standardowej wielkości PS to oznaczenie Performance Series . Edytowane 9 Maja 2015 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 jasinski21444 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Millerek Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 (edytowane) Hey, dołączę się do tematu. Mam problem z określeniem modelu mojego FOXa z 2012 roku w HAIBIKU Q RX. Zdjęcia pacjenta : Edytowane 2 Lipca 2015 przez Millerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Fox Float 32 100mm Evolution Series. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Millerek Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dzięki, kolego Finalnie to i tak mam problem ponieważ nie mogę go odnaleźć nawet po numerze seryjnym na stronie Fox a. Te FOXy z tej serii są z blokadą na kierownicy , inne zaś na samej blokadzie na dole z trzy stopniową regulacją, ten mój ma tylko blokadę na kierownicy bez regulacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Twój amorek to wersja OEM,której może nie być na stronie Foxa. Uściślając odpowiedź Jasinskiego masz wersję typu O/B czyli z otwartą kąpielą olejową ( typ tłumika kompresji ). Blokada w tłumikach O/B działa zerojedynkowo, a trzystopniowa regulacja ,o której piszesz,to prawdopodobnie wersja CTD z regulacją tłumienia wolnej kompresji. Występuje tylko w amorkach typu FIT lub O/C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Millerek Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 O to właśnie mi chodziło, dzięki Reasumując, (strzelam), mój amor to Fox 32 RL O/B Remote 100mm. Zwykły Fox, najzwyklejsza wersja OEM, najprostsza i najtańsza. Co mnie akurat jakoś specjalnie nie osłabia, zwykły serwis bez udogodnień. Rozpoznać się muszę w temacie serwisowania i wymianie oliwy, temat ustawiania powietrza do wyliczonego SAG pode mnie, już ogarnąłem z powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi