pitreeek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 chciałem wymienic moja stara korbe na nowa wraz z suportem, ale nie znam zadnych parametrow, szukałem opisu tego roweru w necie ale nic odnosnie suportu nie było, moze ktoś ma jakies dane do tego modelu, bo nie chciał bym kupic czegoś co mogło by nie pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Suport kupuje się pod korbe nie pod rame. Czasem jest róznica szerokosci muf suportu 68mm i bodaj 78. Ale na 99.99% masz 68mm. Suport dopasowuje sie do korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Nie 78 mm ale 73 mm.Ja mam treka 4300 i własnie mam ten 0,01 % bo mam mufe 73 mm.Jeśli wykręcisz sobie suport tam będzie pisało długość mufy ,ewentulanie można samemu zmierzyć.A reszta to tak jak kolega pisał długość osi suportu musisz dobrac do korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitreeek Napisano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 akurat za ta czesc roweru nigdy sie nie brałem wiec nie wiem za bardzo jak to zrobic, a korbe (mechanizm korbowy bo nie wiem czy to samo oznacza) chciałbym takowa Deore FC-M540 ale czym sie kierowac teraz przy wyborze suportu? bo z tego co widziałem w opisach nic nie pisze jaki typ suportu wybrac (procz tego ze mocowane na wielowypust Octalink) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Niestety nie wiem jaka ma być długość suportu jesśi będzie kupował w sklpie pomporsotu pytaj się czy sapsi powinni widzieć Musisz dobrac odpowiedznią dł musy i długość osi suportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitreeek Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 teraz to chociaz wiem czym sie kierowac i co jest co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.