krawiol Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Czy macie informacje na temat ciekawych tras w okolicach tych miejscowości. Na koniec maja będę przez tydzień w tych rejonach z rowerem i chciałbym pokręcić. każdy rodzaj trasy jest dla mnie akceptowalny, no może po za DH ale tam teren raczej nizinny wiec takich pewnie tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezi Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Troche bardziej na południe masz Załęczański park krajobrazowy. Swietne tereny na rower cross/trekking/mtb.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiol Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 No i wróciłem. Okazuje się ze w tych rejonach jest gdzie pokręcić. Polecam stronę www.turystyka.wielun.pl . Jest tam kilka ładnych tras, niestety często beznadziejnie oznaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiol Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 załęczański park dziś odwiedziłem, zdecydowanie mogę polecić to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.