_Rogi_ Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Mam zamiar w najblizszym czasie zrobic zakupy w tym sklepie i chcialem sie zapytac czy mial juz tu ktos okazje cos kupic? Ceny rowerow maja atrakcyjne ale martwi mnie to ze sklep istnieje od niedawna. Wiec nie wiem jak jest z realizacja zamowien oraz ewentualna reklamacja. z gory dziekuje za wszelka pomoc i opinie o tym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kathon Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Przyłacząm się do pytania kolegi. Także przymierzam się do zakupu roweru a wymieniony w temacie sklep oferuje naprawdę atrakcyjne ceny. Tylko czy ktoś wie jak wygląda jakość obsługi i terminy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajo Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Edit: z góry przepraszam!!! pisałem o sklepie www.rower.com.pl-> choć treśc jest prawdziwa!!! Witam kolegów! Osobiście odradzam zakup w tym sklepie mając z nim złe wspomnienia! Otóż ceny owszem są atrakcyjne, lecz skuszony nimi chciałem kupić rower Kellys Madman 05, ponieważ był tańszy od tegorocznego modelu o jakieś 700zł. Skuszony tą mozliwością złożyłem zamówienie na internecie, po czym otrzymałem odpowiedź na maila, iż wszystko jest ok i mam czekać na ponowny kontakt z ich strony. Powiedziałem ok...czekałem 10 dni po czym lekko rozgoryczony zadzwoniłem do nich osobiście. Urocza Pani znów zapewniła mnie, że wszystko jest ok i mam czekać, ponieważ chciałem kupić rower na raty, a oni od niedawna mają podpisaną umowę z AIG i czekają na zatwierdzenie mojego kredytu...choć nie mieli moich danych To wzbudziło moje zaniepokojenie. Podstawiłem kolegę, który zadzwonił do sklepu następnego dnia i chciał kupić ten sam rower. Otrzymał on informację, iż nie ma możliwości zakupu na odległość, nigdy taka nie istniała i w przyszłości raczej też nie będzie istniała, ponieważ mają doświadczenie ze zbyt wieloma oszustwami...jakimi??? Nie wiadomo:) Po kolejnych 14 dniach bez odpowiedzi wybrałem się do Armotu na Franowie w Poznaniu i kupiłem rower za 2899zł...miałem już dosyć takiego "customer service" w polskim wydaniu! Jakieś 25 dni po tym jak zakupiłem już rower dostałęm odpowiedź, iż z przykrością nie mogą spełnić mojego zamówienia, ponieważ nie ma możliwości zakupu na raty na odległość...choć w pierwszym mailu mnie o tym zapewniano!!! żenada...odradzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikus_nng Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Sorry że się robi OT ale muszę się nie zgodzić z opinią kaja na temat tego sklepu(www.rower.com.pl) Kupiłem tam swój rower przez internet, dostałem spory upust i obsługa była bez zarzutu, z tego co wiem nie można u nich kupować na raty przez internet. Niedawno mój kumpel u nich kupował i też dostał rower w bardzo atrakcyjnej cenie i nie skarżył się nie obsługę więc widocznie miałeś pecha (: Pozdrawiam i jeszcze raz sorry za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaTomek Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Wystawiam pozytywa. Kupiłem dwa rowery w bardzo przyzwoitej cenie. Dobry kontakt. Można im zaufać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja ostatnio kupilem rower w www.rower.com.pl i wszystko gra , nawet dostalalem pompke gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaTomek Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Wystawiam pozytywa. Kupiłem dwa rowery w bardzo przyzwoitej cenie. Dobry kontakt. Można im zaufać. tyle tylko, że rzecz tyczy zakupów w rower.com.pl dopiero teraz zauważyłem swój błąd, za co przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.