Skocz do zawartości

[sklep] sklep.rower.com

_Rogi_

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar w najblizszym czasie zrobic zakupy w tym sklepie i chcialem sie zapytac czy mial juz tu ktos okazje cos kupic? Ceny rowerow maja atrakcyjne ale martwi mnie to ze sklep istnieje od niedawna. Wiec nie wiem jak jest z realizacja zamowien oraz ewentualna reklamacja. z gory dziekuje za wszelka pomoc i opinie o tym sklepie

• 2 tygodnie później...

Edit: z góry przepraszam!!! pisałem o sklepie www.rower.com.pl-> choć treśc jest prawdziwa!!!

Witam kolegów!

Osobiście odradzam zakup w tym sklepie mając z nim złe wspomnienia!

Otóż ceny owszem są atrakcyjne, lecz skuszony nimi chciałem kupić rower Kellys Madman 05, ponieważ był tańszy od tegorocznego modelu o jakieś 700zł. Skuszony tą mozliwością złożyłem zamówienie na internecie, po czym otrzymałem odpowiedź na maila, iż wszystko jest ok i mam czekać na ponowny kontakt z ich strony. Powiedziałem ok...czekałem 10 dni po czym lekko rozgoryczony zadzwoniłem do nich osobiście. Urocza Pani znów zapewniła mnie, że wszystko jest ok i mam czekać, ponieważ chciałem kupić rower na raty, a oni od niedawna mają podpisaną umowę z AIG i czekają na zatwierdzenie mojego kredytu...choć nie mieli moich danych :) To wzbudziło moje zaniepokojenie. Podstawiłem kolegę, który zadzwonił do sklepu następnego dnia i chciał kupić ten sam rower. Otrzymał on informację, iż nie ma możliwości zakupu na odległość, nigdy taka nie istniała i w przyszłości raczej też nie będzie istniała, ponieważ mają doświadczenie ze zbyt wieloma oszustwami...jakimi??? Nie wiadomo:)

Po kolejnych 14 dniach bez odpowiedzi wybrałem się do Armotu na Franowie w Poznaniu i kupiłem rower za 2899zł...miałem już dosyć takiego "customer service" w polskim wydaniu!

Jakieś 25 dni po tym jak zakupiłem już rower dostałęm odpowiedź, iż z przykrością nie mogą spełnić mojego zamówienia, ponieważ nie ma możliwości zakupu na raty na odległość...choć w pierwszym mailu mnie o tym zapewniano!!! żenada...odradzam! :)

Sorry że się robi OT ale muszę się nie zgodzić z opinią kaja na temat tego sklepu(www.rower.com.pl)

Kupiłem tam swój rower przez internet, dostałem spory upust i obsługa była bez zarzutu, z tego co wiem nie można u nich kupować na raty przez internet.

Niedawno mój kumpel u nich kupował i też dostał rower w bardzo atrakcyjnej cenie i nie skarżył się nie obsługę więc widocznie miałeś pecha (:

Pozdrawiam i jeszcze raz sorry za offtop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...