Skocz do zawartości
  • 0

serwis do tworzenia map

Gość Magda

Pytanie

Gość Magda
Napisano

Prowadzę bloga dla znajomych i tam też udostępniam mapki ze swoich/naszych wycieczek, wraz z różnymi szczegółami, którymi niekoniecznie chcę się dzielić z całym światem ;) Do ubiegłego roku z powodzeniem korzystałam z Google Maps, jednak po wyłączeniu starej ich wersji wszystko trwa nieziemsko długo i nie jest już tak czytelne, w związku z czym już drugi dzień szukam nowego serwisu, gdzie można stworzyć własną trasę lub wgrać zapis KML/GPX oraz dodać czasem jakieś punkty na trasie (gdyby nie te dodatkowe punkty, Endomondo byłby w zasadzie wystarczający). Nie chcę zaśmiecać serwisów publicznym udostępnianiem, bo wycieczki zwykle nie są warte zainteresowania osób postronnych, które mnie nie znają (15km po mieście to każdy głupi potrafi ;)), przydałaby się raczej możliwość udostępniania tylko dla osób mających linka. Czy ktoś z Was zna jakąś alternatywę dla wspomnianego Google? Oczywiście serwis nie musi być po polsku, może być po angielsku. Z góry dziękuję za pomoc!

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magda
Napisano

W sumie znam i korzystam, choć ona też ostatnimi czasy niedomaga (kolejne unowocześnienia zgodnie z obowiązującymi trendami). Nie do końca też łapię, jak działa tam prywatność tras, stąd poszukiwania jakiejś nieznanej mi alternatywy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...