SaCha802 Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Czy waszym zdaniem za tą cenę opłaca się kupić ten rower ?? http://allegro.pl/focus-black-hills-na-hydraulice-trek-scott-cube-i5318212836.html i jeszcze jedno jaki tam jest amortyzator bo na zdj nie widać . W opisie pisze że XCM ale niektórzy piszą głupoty więc proszę o szybką odpowiedź.
rodszyld69 Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 i jeszcze jedno jaki tam jest amortyzator bo na zdj nie widać Według naklejki ma dolnej goleni jest NCX a nie XCM Przyjrzyj sie koronie amortyzatora jak jest wysoko nad kołem. to wideł crossowy a nie mtb
SaCha802 Napisano 6 Maja 2015 Autor Napisano 6 Maja 2015 Ale opłaca się w niego zainwestować czy raczej nie ?
rodszyld69 Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 opłaca się w niego zainwestować czy raczej nie ? Według mnie, NIE
rodszyld69 Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Dlaczego ? Raz że ma amortyzator crossowy, dwa na kołach 26" więc nie jest to rower ani mtb, ani cross. Sprzedający sam nie wie na jakim osprzęcie ma rower lub nie kłamie więc jego zapewnienia o sprawności roweru są nie pewne. Osobiście bym tego roweru nie kupił ale to ma być twój wybór, ja wyraziłem swoją opinię.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.