wicher123 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Witajcie.Posiadam rower Romet Wagant 3.0. Kupiłem go 2 lata temu i dotąd z braku czasu przejechałem nim aż 80 km Od dziś się to zmieni.Dziś w 3godzinki machnąłem 60 km i się załamałem. Nie zwróciłem uwagi podczas zakupu,że amortyzator z przodu nie jest blokowany( albo ja nie umiem,nie wiem jak go blokować). Dla mnie to męczące bo głównie jeżdżę po asfalcie itp. Trasy będę robić jak kiedyś, znaczne.Muszę mieć z możliwością blokady. Jaki w rozsądnej cenie cena/jakość kupić mam by pasował do rometa waganta?Bardzo proszę o poradę, zielony w tej kwestii jestem Dziękuję serdecznie i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Trzeba zamontować amortyzator z hydrauliczną blokadą skoku żeby można go było blokować podczas jazdy. Z tego co przeczytałem to amorek jest z rurą 1,1/8". Jeżeli jesteś zainteresowany do mam do sprzedania SR Suntour NCX Lite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicher123 Napisano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 To poproszę o więcej szczegółów na wicherw@interia.pl lub gg1048415 lub PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.