Szalony Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Szukam korby do ok. 120 zł z 48 zębami (najlepiej w kolorze srebrnym) Zapomniałem dodać, że potrzebuję korby z wejściem na kwadrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Myślę, że Shimano Alivio będzie dobrym zakupem, ja w niedalekiej przyszłości myślę zamienić swojego Suntour-a na tą właśnie korbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daron_mtb Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 polecam alivio !!!!!!!!!!!!!! nie drogie a dość mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 szkoda tylko ze nie wpadliscie na pomysl ze alivka nie ma 48 zębów ? http://www.allegro.pl/search.php?string=48...&category=16439 z tego rankingu, to najsmaczniej brzmi lx/xt ale mozna by sie zastanowic nad truvativami fived/isoflow edt. google teoretycznie mowi ze jest takie alivio.. 48x38x28, ale ja go w polsce jeszcze nie widzialem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalony Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A czy alivio ma 48 zębów na najiększej tarczy :?: Bo jakoś takowej nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item116440429_korba_...at_zobacz_.html może Truvativa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ja polecam Truvativa, od miesiąca z hakiem jeżdże na korbie Truvativ Fived i nie moge o niej powiedzieć niczego złego, odpowiednio sztywna, fajny wygląd, blaty (te mniejsze) z aluminium, cena koło 130 zetek bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ten post został edytowany i później musiało zostać dodane, że potrzebuje na 48 zębów, bo jak ja pisałem nie doczytałem się tego Według strony Shimano nie ma korby Alivio z taką ilością zębów na blacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 dziwne bo na czeskiej stronie, jest rower ktory ma korbe alivio http://www.cykloexpert.cz/trekingova-kroso...host-cross-1800 48x36x26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalony Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ten post został edytowany i później musiało zostać dodane, że potrzebuje na 48 zębów, bo jak ja pisałem nie doczytałem się tego Według strony Shimano nie ma korby Alivio z taką ilością zębów na blacie Nie był później edytowany w celu napisania liczby zębów Musiałeś nie doczytać. Jedyne co dopisałem to to, że ma mieć wejście na kwadrat i użyłem edycji postu zaraz po wysłaniu posta w celu zamknięcia nawiasu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.