tomi85 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Hej, mam zamiar kupić pakiet odżywek firmy Nutrend aczkolwiek nie mam wiedzy co do produktów w/w firmy. Możecie po krotce opisać czy produkty w/w firmy są warte polecenia czy może jest jakaś inna firma która robi lepsze suplementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Jak widać firma ta nie jest w środowisku "poważana" Osobiście używałem ichniejszych "nawadniaczy" i smakowało to dobrze , było wydajne i niedrogie. Całkiem niedawno miałem dłuższy kontakt ze stakiem przedtreningowym Explosin , który to poprawia tzw "pompę mięśniową" bez silnego pobudzania psychicznego i poza paskudnym smakiem jest OK.Nutrend był sponsorem wielu dużych imprez sportowych i drużyn narodowych chyba Czech i Słowacji. Nie wydaje mi się żeby robili "gówno w proszku" aczkolwiek od jakiegoś czasu powróciłem do swoich korzeni i używam tylko izostaru i preparatów z Olimpu. Dlaczego? Bo mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.