tipvip Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Mam Schwalbe Rocket Ron chyba, zwijane, przeleżały w pudełku 6-7lat, przedtem były lekko jeżdżone i nie wiem czy są do wyrzucenia czy jeszcze można na nich pośmigać?
Mod Team michuuu Napisano 4 Maja 2015 Mod Team Napisano 4 Maja 2015 Jak guma nie jest popękana to można zakładać. Po napompowaniu ocenisz jak wyglądają.
tipvip Napisano 14 Maja 2015 Autor Napisano 14 Maja 2015 Pomyliłem opony mam Continental race King 2.1, zdjęcie załączam, guma niby ok, tylko załamania co jakiś czas na obręczy gumy ale to chyba tak powinno byc. Oponki planuje założyć na Skandie trasa Medio, może zbyt masywny ten bieżnik, w końcu sucho ma być i
tipvip Napisano 22 Maja 2015 Autor Napisano 22 Maja 2015 Założone, napompowane. https://drive.google.com/file/d/0ByJQKthhcDhuc01KT3oyY3JneTQ/view?usp=sharing Wyglądają chyba OK. Mam problem z ubiciem ich, jest lekkie bicie na każdym kole, próbowałem woda z mydłem i penzelkiem rant opony i obręczy dalej pompowałem do 6-6.2 bara ale strzału nie było a więcej do się bałem pompować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.