Anton13 Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Witajcie,mam problem z hamulcem w/w otóż wczoraj uciekł mi cały olej z uikładu po powrocie do domu i oczyszczeniu zacisku Zauważyłem że jeden tłoczek cieknie i w tym miejscu gdzie styka sie z klockiem jest jest 2 pęknięcia/rysy.Hamulec ma zaledwie 3-4 miesiące,rozbierać samemu czy wysyłać na gwarancje jeżeli uznają? Cytuj
Anton13 Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 Oke to jutro jeśli mi odpiszą i zgodzą sie na przyjęcie hamulca to wyśle, a jak jestem przy tym temacie ile może kosztować wysyłka do wawy? Cytuj
Anton13 Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 a kurierem żeby na drugi,trzeci dzień od wysyłki paczka była w wawie? Cytuj
Corally Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Ja miałem identyczny problem z zaciskiem 596, wysłałem i wymienili mi na nowy zacisk tylko wyślij im bez klocków, bo ja wysłałem z prawie nowymi metalikami a wrócił z nowymi organikami. Cytuj
Anton13 Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Ale hamulec chyba musi być kompletny taki jak przy zakupie nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi