Skocz do zawartości

[Rower] Specialized hrxc pro jakie podzespoły

Zuberek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam planuję wyremontować rower marki specialized hrxc pro który kupiłem w opłakanym stanie za parę groszy  :laugh:  i wiem tylko tyle że specialized to dobra firma ale do rzeczy potrzebuję kogoś kto pomoże mi w kupnie części z małą cenę bo mam 16 lat i całą kasę wpompowałem w kupno 

części które są pilne do kupienia to cały napęd, aparat tył uszczelniacze lag marki rockshock dart3 klocki hamulcowe do hamulców hydraulicznych marki shimano BR-M485 i tu jest mały problem na którym najbardziej mi zależy a mianowicie w tylnym hamulcu po lewej stronie nie ma tłoczka którego szukałem po różnych sklepach internetowych i nie znalazłem i tu proszę jeśli ktoś ma lub wie gdzie można takowy tłoczek nabyć to prosił bym o kontakt. Głównie napisałem ten post by rozwiązać problem tłoczka więc prosił bym o porady. a drugą sprawą jest to że nie mogę się zdecydować na jaki kolor go pomalować ponieważ jest strasznie podrapany i tu myślałem nad dwoma kolorami białym i i nad jasnozielonym. Mam nadzieję że pomożecie mi dobrać bardziej efektywny kolor dla niego 

zdięcia z przed roku

post-186167-0-12318000-1430680923_thumb.jpg

post-186167-0-37562600-1430680934_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...