Zuberek Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Witam planuję wyremontować rower marki specialized hrxc pro który kupiłem w opłakanym stanie za parę groszy i wiem tylko tyle że specialized to dobra firma ale do rzeczy potrzebuję kogoś kto pomoże mi w kupnie części z małą cenę bo mam 16 lat i całą kasę wpompowałem w kupno części które są pilne do kupienia to cały napęd, aparat tył uszczelniacze lag marki rockshock dart3 klocki hamulcowe do hamulców hydraulicznych marki shimano BR-M485 i tu jest mały problem na którym najbardziej mi zależy a mianowicie w tylnym hamulcu po lewej stronie nie ma tłoczka którego szukałem po różnych sklepach internetowych i nie znalazłem i tu proszę jeśli ktoś ma lub wie gdzie można takowy tłoczek nabyć to prosił bym o kontakt. Głównie napisałem ten post by rozwiązać problem tłoczka więc prosił bym o porady. a drugą sprawą jest to że nie mogę się zdecydować na jaki kolor go pomalować ponieważ jest strasznie podrapany i tu myślałem nad dwoma kolorami białym i i nad jasnozielonym. Mam nadzieję że pomożecie mi dobrać bardziej efektywny kolor dla niego zdięcia z przed roku
mmisiek9612 Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Tłoczka raczej nie kupisz, a nawet jak znajdziesz to wątpię że złożysz to tak żeby działało. Proponuję cały zacisk nowy kupić.
Zuberek Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 a czy jest możliwość kupienia tylko połówki zacisku i czy to nie jest głupi pomysł
mmisiek9612 Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 nie ma takiej możliwości i tak to jest głupi pomysł Poszukaj jakiejś używki będzie taniej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.