MrSany Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Witam, chciałbym dowiedzieć się czy taki rower w takiej cenie, będzie dobrym wyborem i zakupem? Szukam taniego używanego roweru do jazdy rekreacyjnej, raczej mieszanej jakieś polne drogi, park, trochę szos. Przewijając oferty na OLX, natknąłem się na właśnie taki wyglądający porządnie rower (zamieszczam zdjęcie) Na rowerach się raczej nie znam, więc chciałbym poznać opinię bardziej doświadczonych osób na temat mojego planu z zakupem Pozdrawiam PS: Co myślicie o takiej kierownicy, która jest w tym rowerze? Nie podoba mi się z wyglądu, ale czy jest wygodna?
Gość HydraulicznyCyborg Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Witam, chciałbym dowiedzieć się czy taki rower w takiej cenie, będzie dobrym wyborem i zakupem? Szukam taniego używanego roweru do jazdy rekreacyjnej, raczej mieszanej jakieś polne drogi, park, trochę szos. Przewijając oferty na OLX, natknąłem się na właśnie taki wyglądający porządnie rower (zamieszczam zdjęcie) Na rowerach się raczej nie znam, więc chciałbym poznać opinię bardziej doświadczonych osób na temat mojego planu z zakupem Pozdrawiam PS: Co myślicie o takiej kierownicy, która jest w tym rowerze? Nie podoba mi się z wyglądu, ale czy jest wygodna? Aves,Po pierwsze czy ma wolnobieg czy kasetę? Wolnobieg to przeżytek i awaryjne to jest.(zgecia ośki)po drugie ta kiera jest wg mnie niewygodna, lepsze są gięte 8-9stopni w tył i 5 stopni w górę.szerokość gdzieś 620 -680mm.(ja mam kiere 700 mm o podanych gięciach a mam 1'7 m wzrostu w kapeluszu i jeździ się rewelacyjnie) najlepiej to zobaczyć sprzęt przed zakupem bo w dobie Photoshop a można zrobić z gówna złoto w.necie. Pzdr. (osobiście poszedł bym i zarobił hajs+okładka i kupił coś nowego-np Btwin Rockrider'a za1400 Zeta)
MrSany Napisano 2 Maja 2015 Autor Napisano 2 Maja 2015 Dodam, że rower na przerzutkach przód: acera, tył: alivio. Rama aluminiowa, i rower oznakowany z dokumentami. Lepiej taki, czy może jakiś z decathlon za 600zł??
Gość HydraulicznyCyborg Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 A jest wolnobieg czy kaseta?ile biegów ma tylnia przezutka?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.