criss20ster Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Witam. Nie wiem czy takowy temat był jeśli tak to przepraszam, ale nie mogłem odszukać go. Mam do Was takie pytanie czy mogę przechowywać rower w garażu chodzi o Hexagon x6 2014, gdyz w mieszkaniu nie mam miejsca, a wiadomo w garażu w zimie są rożne warunki garaż jest tylko otynkowany nie ocieplany, czy w tym przypadku coś należało by nałożyć na rower ? żeby np ochronić ten amortyzator , hamulce które są hydrauliczne a w nim olej mineralny. Dodam że ten hexagon x6 2014 mam wersje exportową
talento259 Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Można przechowywać rower w garażu. Hydraulike, szczególnie niższe modele Shimano warto mimo wszystko nie trzymać w garażu jeśli temperatura spadnie poniżej 2-3 stopni. Amortyzator spoko, nic się nie martw. Tyle że im niższa temperatura tym mniejsza czułość - ten typ tak ma.
Mod Team durnykot Napisano 2 Maja 2015 Mod Team Napisano 2 Maja 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.