popio Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Witam , sluchajcie musze na prędkości kupic/złozyć rower...ale niekompletny tzn z miesiaca na miesiac bede dokupywal osprzet do bajka ,sęk w tym by teraz zmiescic sie w budżecie do max 2000 najlepiej w jednym sklepie . prośba do Was z jakich czesci na poczatek zrezygnowac by rower póki co stał na kołach i czekal na upgrade ...kurde zagmatwałem troche ,rozumiecie mnie chyba hehe? Rower ma byc prezentem urodzinowym ale ja nie chce Cuba aima za 2000 z hujowym amorem i slabą ramą a waze swoje wiec rower musze zrobic pod siebie ,prosze o pomoc. jak to widzicie ...aha ma to byc mtb kolo 29 cali. możliwa najlepsza opcja jakosc/cena. ps.myslalem o ramie cuba i widelcu reba chyba ...mam mętlik a musze dzialac ,waze 120kilo.
Fenthin Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.