tomek220999 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witam . Pytanie jak w temacie czsami mam tak że kręci mi się super tętno w porządku a czasami żęby osiągnąć taka prędkość jak zawsze to się mecze tętno skacze czuje brak energi . Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjgarcia Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Chyba każdy tak ma dyspozycja dnia , regularnośc treningu , kwestia posiłku ,regenarcja , małe odwodnienie , pogoda , ciśnienie jak dla mnie przyczyn może być sporo nie ma co się załamywać tylko jeżdzic i tyle a jak nie idzie trening to zrobić wycieczkę rowerową zamiast się zażynać ps. oczywiście to moje zdanie , każdy może mieć inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek220999 Napisano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 racja dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.