Skocz do zawartości

[piasta]Piasta pod Bluto 15x150

rexio

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje za pomoc. naprawdę uwielbiam to na niektorych forach - "stary, jestes debilem, poszukaj". Po to jest forum ze ludzie maja stycznosc z danym problemem i maja rozwiazanie. Poszukac moge ale po to tworze temat zeby ktos mi rzucil linkami do konkretnych sklepow i produktow a nie pomoc w stylu - poszukaj, podzwon, moze ktos gdzies cos ma.

Generalnie założyłeś temat bo nie szukałeś.
Wystarczy wpisać w googlach kilka fraz odnośnie "Bluto" i Ci wyskakuje pełna lista tego co potrzebujesz.

Napisałem Ci jakie firmy mają takie piasty w ofercie (nawet podpowiedziałem Ci, kto w Polsce może mieć) a Ty dalej nic nie wiesz.
Nikt na forum nie będzie szukał za Ciebie tego co potrzebujesz.

Dziekuje za pomoc. naprawdę uwielbiam to na niektorych forach - "stary, jestes debilem, poszukaj".

Wklepałem w guglach front hub 150x15 i po 0,15 sekundy dostałem  na pierwszej stronie wyszukiwania kilka rezultatów z modelami firm. Nawet wpisując bluto 150x15 również coś sie dostaje (jeśli nie rozumie się po angielsku i nie wie się jak w innych językach nazywa się przednia piasta - żeby uprzedzić ewentualne kwestie językowe).

Naprawdę uwielbiam takich użytkowników jak Ty. 

Zalozylem temat bo szukalem i nie znalazlem. Ty nadal bijesz piane nie podajac konkretow. To ze ktos czyms handluje nie znaczy ze ma to fizycznie.

Znajdz dostepne piasty na 32 otwory, najlepiej czerwona.

No patrz, mi tez sie udalo :)

Kolega Reksio chyba sadzi, ze po przelewie do swojego IP, dostaje "uslugi" innych osob jako gratis ;) 

I jak napisal Tobo wyzej, kulturalni ludzie stosuja te zapomniane przez niektorych slowa - prosze, dziekuje itp... 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...