maniol12 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Tak. Przyjedziesz do domu, włączysz internetu i trening wyślę Ci automatyczne na portal. Przy wyłączonych danych ślad normalnie się zapisuje, ale w czasie treningu np nie podejrzysz mapy, bo będzie biała plansza. Jest jeszcze opcja. W domu na WiFi przyjrzeć planowana trasę z poziomu telefonu. Te mapy gdzieś się zapisują, i potem nawet bez internetu bedzue Ci wyświetlać obszar który przejrzałes prędzej, tylko nie będziesz mógł zbliżać ani oddalać widoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Informuję że endo działa mi na Lumii 735 . Sprawnie łapie sygnał i go trzyma (w ogóle ta lumia w namierzaniu to krok do przodu w porównaniu z poprzednimi andkami). Bez zapisywania trasy mam wszystkie w historii. Po rejestracji na stronie jest historia . W historii jest też podgląd na mapie, widoki (mapa, satelita i takie tam). Mój znajomy na andku ma problem bo w historii już niet mapy, tylko sama kreska trasy. A mówili że Lumie są WP i takie kiepskie Pany i Panie, poradźcie sprawny sposób zapisania traski aby go udostępniać dalej i ewentualnie wgrać do przejażdżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.