Skocz do zawartości

[Endomondo] problem laika

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak.

Przyjedziesz do domu, włączysz internetu i trening wyślę Ci automatyczne na portal.

Przy wyłączonych danych ślad normalnie się zapisuje, ale w czasie treningu np nie podejrzysz mapy, bo będzie biała plansza.

Jest jeszcze opcja. W domu na WiFi przyjrzeć planowana trasę z poziomu telefonu. Te mapy gdzieś się zapisują, i potem nawet bez internetu bedzue Ci wyświetlać obszar który przejrzałes prędzej, tylko nie będziesz mógł zbliżać ani oddalać widoku.

Napisano

Informuję że endo działa mi na Lumii 735 :) . Sprawnie łapie sygnał i go trzyma (w ogóle ta lumia w namierzaniu to krok do przodu w porównaniu z poprzednimi andkami). Bez zapisywania trasy mam wszystkie w historii. Po rejestracji na stronie jest historia :).

W historii jest też podgląd na mapie, widoki (mapa, satelita i takie tam).

Mój znajomy na andku ma problem bo w historii już niet mapy, tylko sama kreska trasy. A mówili że Lumie są WP i takie kiepskie :):laugh:

Pany i Panie, poradźcie sprawny sposób zapisania traski aby go udostępniać dalej i ewentualnie wgrać do przejażdżki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...