MarcinDH Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Cześć, pewnego dnia postanowiłem że będę uprawiał sport DownHill, a więc kupiłem ramę i poskładałem rower. I moje pytanie jest takiego co polecacie na sam początek co mam robić itp bo nie wiem ;/
Artwro Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Znajdź po prostu spory pagórek z wal z góry na dół,a potem większy i tak dalej.Zawsze możesz koło tego poskładanego się położyć i na niego patrzeć,możesz też zasięgnąć porad u jutuba.Nie mam zamiaru nikogo obrażać ale czy zastanowiłeś się co robisz i o czy piszesz?
MarcinDH Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 Znajdź po prostu spory pagórek z wal z góry na dół,a potem większy i tak dalej.Zawsze możesz koło tego poskładanego się położyć i na niego patrzeć,możesz też zasięgnąć porad u jutuba.Nie mam zamiaru nikogo obrażać ale czy zastanowiłeś się co robisz i o czy piszesz? Pójdę jutro i będę szukał a co potem dalej jak już będę umiał skakać z takich pagórek ?
Galvatron Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Karmisz trolla. Właśnie zgłosiłem ten temat.
Artwro Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 A wiesz że nie załapałem .Sam pierwszy post powinien mnie zastanowić.Ale po piwku czujność jest uśpiona.
tobo Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 na sam początek sugeruję kontynuować tradycje wsi rodzinnej. Koronki, koronki i jeszcze raz koronki.
Mod Team anarchy Napisano 1 Maja 2015 Mod Team Napisano 1 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.