Artwro Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak w temacie,zakupiłem tydzień temu w Probike W-w.Sobie i małżonce, czym nie omieszkałem się pochwalić w odpowiednim temacie.Żonce pasują, a mi jakoś nie leżą,dałem stówkę oddam za pięć dych(plus ewentualna wysyłka).Jak ktoś domaga się zdjęć takowe będą,ale jak napisałem są zupełnie nowe.Założyłem i zdjąłem,nie pasuje mi to podparcie nadgarstka.Pewnie za stary jestem na takie wynalazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Zdjęcia:https://plus.google.com/photos/114595684318819270307/albums/6144150847117500993?authkey=CKHOiJHn7qHALQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukai Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 czesc jaki rozmiar s czy l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Nie napisałem,rozmiar S na łapę 10/11 cm wg tabelki Ergona,lub coś koło tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.