aizbaM Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 @JarmiDH96, możesz dodać jeszcze zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stalker71 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witam... Tez jestem posiadaczem Hawka Pro Team CC/FS czyli fulla...i ma mały problem z tylym hamulcem tarczowym... Wiec wygląda to tak ze za nic nie moga go ustawic żeby tacza nie obcierała o klocki w zacisku...tzn.ustawiam zacisk hamulca bez obciążenia i jest wszytko OK....wsiadam na rower i obciera,wiec musze go tak ustawic żeby troche obcieral bez ociążenia i wtedy jak wsiąde jest wszytko OK..Tylko mnie irtytuje ze jak go prowadze to sie trze klocek o tarcze a po zdjeciu tylnego koła znów wszystko trzeba ustawic....zaznaczam ze zacos jest mocno zaciśniety....Używam koła z piasta XT z mocowaniem na 6 śrub, tarcza Avid G2 160mm,a hamulec Avid Elixir R...Dodam ze w poprzednich kołach które uzywałem na piastach Deore z systemem centerlock z tarczami LX i z tymi samymi hamulcami nic takiego sie nie działo i nic nie obcierało po ustawieniu....Może sie ktos z was z tym spotkał z czymś takim w tej ramie??? PJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarmiDH96 Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 @JarmiDH96, możesz dodać jeszcze zdjęcie? Wybacz. dawno nie odwiedzałem tematu. Tylko zrobie, to obiecuje ze wstawie Można coś poradzić na wyjechany gwint? Ledwo aparat trzyma, a hak niewymienny. Da się to jeszcze jakoś uratować? Mam ogromny sentyment do dej Legendarnej Ramki ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarmiDH96 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 aizbaM- proszę zdjęcia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ANDRIUBIKER Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 witam, nowy jestem na forum, ale rowerem MTB smigam od poczatku pojawienia sie takowego w polsce, to juz ladnych kilka lat ... posiadam 4 wlasne rowerki , z czego az 3 to legendarny hawk (wiele innych marek i modeli mialem w posiadaniu, ale obecnie te 4) moj sprzet ktorym ujezdzam karkonosze to specialized s-works carbon, w full mozliwej opcji i wart majatek ,a le hawki zawsze mi sie podobaly byly moze i troche ciezkie ale za to maja niepowatarzalny wyglad , genialna geometrie i sa pancerne i wieczne, specyfikacji technicznej nie bede wypisywal wszystkich bo ksiazke bym tu splodzil, ale na foto bedzie wszystko widac...pozdrawiam klubowiczy hawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.