MarcinGoluch Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ludziska czyktos widzial ramke Hawka FatBone w sklepie i ewentualnie w jakich cenach? Czy mozecie podac realna wage ramy 18-20cali(nie wiem dokladnie w jakim wystepuje)? I co sadzicie o cenie 600zl za nowke na gwarancji w stanie surowym(tzn do malowania)? Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 w Poznaniu wisialy Cosinusy jeszcze jakis czas temu, mozliwe ze jeszcze wisza. 600zl za surowa rame to jak dla mnie duzo bo sam dalem 299zl Jednak imo rama jest warta tej kasy. Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja za uzywke zaplacilem 400zl.. ale osobiście dalbym i 1000zł za ta ramke.. jak znacie sklepy gdzie mozna dostac ramki funkiel nowki nie smigane dajcie znac kupie na zapas.. Kiedys pisalem ze rama ma okolo 1750g ale to jest OKOŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 W Lesznie u Szawera jest jedna ok 19'' stan surowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Noooo Szawer by mi bardzo odpowiadal bo mialbym 30km z Rawicza. Grzegorz jesli jestes z Leszna zapraszam na gg3682135 mialbym kilka pytan o maraton . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 moje 18" ma 1800gram z hakiem do przerzutki. za swoją dałem 300. . więcej niż 500 bym za nią nie zapłacił. miałem niemiłe przygody z dziurką przy piwocie, która kontruje sprężynę w V-ce. mianowicie urwałem i jeżdżę na wynalazku, który sie spisuje. jak na razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ludziska jeżeli ktos by posiadal hak do Hawka lub znal jakies slusarza ktory moglby wykonac bedze wdzieczny za info. Lada dzien zapisuje sie do klubu niech tylko znajde hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ramka Fs II ? Ja mam gwintownik do haka jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Niestety tylko albo aż Hawk FatBone. Jakbyś chciał pojezdzić to zapraszam do Rawicza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 29 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Części osób już pytałem ale ponawiam temat do wszystkich. Czy ktoś miałby możliwość podesłać na max 7dni hak do Hawka FatBone? Pracuje w firmie która zajmuje sie obrobka CNC takze chlopaki zrobili by mi dokladny rysunek i wystrugali kilka sztuk. W zamian za udostepnienie haka oferuje 1szt gratis i kopie dokładnego rysunku haka. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonPol Napisano 29 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam! Jest koleś, który wykonuje haki do Hawka FatBone - mi tez robił - robi to na obrabiarce CNC, wydaje się być solidna robota: koleś występuje pod nickiem MARTIN KING na forum light-bike.com zapytaj go, co jakiś czas wystawiał te haki na allegro, cena ok 35 zł Pozdrawiam! ps. a o taki rysunek to bym się uśmiechnął, co by mieć na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Do Martina pisałem ale milczy. Masz moze jakies namiary na jego allegro? A co do rysunku to o ile ktos mi udostepni swój hak to będzie rysunek. Panowie nie woierze że wszyscy tak ostro kręca w zimie . Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonPol Napisano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam! Jego nick na allegro to: mking84. Ja nie kręcę czasu brak, i bike u kumpla w naprawie - poszła śruba odpowietrzająca w Grimece. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No dobra uda się załatwić kilka haków. Cena dobra ale jutro szczegółowe negocjacje czyli to co handlowcy lubią najbardziej. zainteresowanych zapraszam na gg3682135. No i mysle ze moge zdradzic ze koszt mojego biletu do klubu czyt. ramy Hawk FatBone nóweczki jeszcze świeżej i pachnącej po wyjściu od lakiernika to całe 200zł ! Ehhh bodaj ostatnia nówka, a już na pewno jest to najtansza nowka w kraju ! Rama będzie postawiona na kołach X317/XT/Dt Comp, widelec XC Retro 600, hample Juicy Carbon, lańcuch HG-93, kaseta XT, gripy X-9 i na pewno korba Truvativ Firex. Jezeli finanse pozwola to bedzie kilka gadzetow w stylu sztycy RooX S4, mostek Pro PLT, kierownica Pro Hi-Comp. Jak na razie nie wiem ile to wszystko bedzie wazylo ale jako, ze sprzet jest w czesciach to w tygodniu zaopatrze sie w wage elektroniczna i wszystko zostanie skatalogowane. Ehhh i moj garbusik nabiera realnego ksztaltu ! Pozdrawiam i do zobaczenia na szlakach! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Hehe wcozraj odebralem mojego Hawka i zaliczyłem małego zonka. A mianowicie dotychczas bylem swiecie przekonany ze FatBone byl w rozmiarach 16/18 i 20cali. Podobno pojawialo sie pare sztuk 19calowych ale bralem to na blad pomiaru i ze faktycznie moga to byc wlasnie 18 lub 20. Generalnie moja miala byc 18. Az tu nagle rozcinam karton i moim oczom ukazuje sie piekna czarna ramka Hawka, ale jakas taka mala. Wiec przystepuje do pomiaru i co widze. Jak w morde strzeli 43cm czyli 17cali. Czy oni je kurde co 1cal produkowali? No i druga zagadka to totalnie nie wiem czego oczekiwac po zachowaniu ramy przy tym rozmiarze 17cali i moim wzroście 188cm. Ciekawa przesiadka z fulla 21,5cala do sztywnego 17. Ponawiam temat o hakach. Bedą u mnie w przyszla srode. Do rozdysponowania jest jeszcze 3sztuki. Cene podam na gg. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonPol Napisano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam! A podałbyś gdzie taki cudeńka można by jeszcze nabyć? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Hehe nie wiem czy jeszcze można bo z tego co rozmawiałem ze sprzedawca to rama była pomalowana dla konkretnego klienta, miała juz nawet nabite stery ale klient sie wycofal bo nie mial kasiory. A swoją sztukę kupiłem ostatnio na allegro. Była opisana w temacie jako Howk i wiele osob mialo watpliwosci co tak naprawde jest do sprzedania. Zadzowniłem, wyjasniłem i kupiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam. Mam powazne wątpliwosci że te 17'' bedzie dla ciebie za małe .Ale jak potrzebujesz większą-nówke to wiesz gdzie szukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Na dlugosci Hawk przy 17calach jest tylko 2cm krótszy niz Kross przy 21,5. Na wysokości jest jakies 10-11centów rożnicy ale to jestem spokojnie w stanie zniwelowac sztyca. Na chwile obecna mam sztyce wyciagnieta na 19,5cm wiec sztyca 400mm spokojnie osiągne ta wysokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 http://www.cyf-kr.edu.pl/rowery/rozmiarr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzięki Grzegorz udało mi się załatwić 19cali. Jeżeli któs jest zainteresowany to mam do sprzedania NOWEGO Hawka FatBone w rozmiarze 17cali. Rame sprzedam z hakiem i świeżo po malowaniu. Zainteresowanych zapraszam na gg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Skąd wiesz jak mam na imie??? Jak złożysz maszyne to wrzuc zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A czy my wyglądamy na blondynki... Nick ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jak małe murzyńskie dzieci. Nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonPol Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Wrzuć jakieś foto, albo zapodaj linka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.