Matrix2312 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Przeprowadziłem dziś serwis Suntoura XCR LO z 2011 roku(tzn ja kupiłem nówke z 6 miesięcy temu) i dziś postanowiłem przeprowadzić pierwszy serwis, przed chodził całkiem przyzwoicie a teraz gdy go poskręcałem nie idzie go wbić jest zablokowany ale sam tłumnik gdy go wyjmę chodzi, ba amortyzator z wyjętym tłumnikiem jest zablokowany dopiero wchodzi w dół gdy wyjmę sprężyne, czym to jest spowodowane, co źle zrobiłem, bo już nwm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Raz ... Trudne pytania zadajesz ... Skąd niby mamy to wiedzieć ... brak wystarczającej ilości danych aby udzielić odpowiedzi. Dwa ... Trudno to się czyta ... Jak można stworzyć takie wypracowanie używając jednego ... słownie jednego znaku kończącego zdanie, ? Zweryfikuj poprawność montażu według tego PDF`a : http://www.srsuntour-cycling.com/fileadmin/user_upload/Downloads/Consumer/Bike/Exploded%20views/2011/SF11-XCR-DS-LO.pdf Pozdro Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi