krystiann Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam mam problem, mianowicie podczas jazdy na jednym kole poprostu strasznie znosi mnie w prawo, nie mam pojęcia co może być powodem, może wy macie jakieś pomysły. Z góry przepraszam jeśli zły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ósemy nie ma? Luzu na boki na kole nie ma? Koło dobrze osadzone? Mocno dokręcone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 A masz tyle samo powietrza w kołach z prawej i lewej strony? A tak na serio to sprawdź to co wyżej+ zobacz czy opona nie jest pofatygowana ("balon" na oponie, nierównomierne ułożenie itp. ) - jak nic z tych rzeczy to można zobaczyć ramę z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.