Maki Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Od pewnego czasu rośnie używalności w postach słów wulgarnych na forumrowerowe.jgc.pl. Czy administracja na to pozwala czy tego nie zauważają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 po pierwsze to pod każdym postem jest przycisk raport otwiera on okno powiadamiania przez użytkownika forum słuzb sprzątających o konieczności ingerencji zasada działania tego przycisku w zasadach pisania po drugie chyba nie oczekujesz że każdy post jest przez nas czytany przecież każdy ma swoje obowiązki poza netowe itd pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 ale moze by tak userzy wygwiazdkowywali przekleństwa zostawiając tylko pierwszą litere itp albo używali mniej wulgarnych np kurcze, kurdę, w mordę jeża a nie zaraz te z tych "najcięzszych" przekleństw. pozatym chyba dział o skargach i zażaleniach bardziej by pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Wykaz przekleństw dozwolonych: "psia jucha" "o ja nie mogę" "o ladacznica" "tere fere" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 zupełnie jak w tym kabarecie KLIKEN.MACHEN :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Wykaz przekleństw dozwolonych: "psia juha" "o ja nie mogę" "o ladacznica" "tere fere" :lol: :lol: :lol: dobre, "o ladacznica" zwlaszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 "Motyla noga" - mocne i z tradycjami :wink: Pozdrówko dobra rada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Wykaz przekleństw dozwolonych: "psia jucha" "o ja nie mogę" "o ladacznica" "tere fere" myśle że to zatwierdzimy do stosowania poszukam tera postów z wyrazami do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 O ja nie mogę...takie ograniczenia że motyla noga...co za ladacznica to wymyśliła...chciało by się powiedzieć tere-fere...albo i motyla noga;) Ładnie to brzmi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ja proponuje do slownika wyrazow brzydkich, aczkolwiek akceptowanych dodac slowo "kanalia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A i jeszcze do osoby która wykazała się nadmierną "inteligencją" na drodze (był ostatnio temat o kolesiu któremu policja opony pocięła) - ty rojbrze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Bądz do policjanta, ktory przeciał te opony - "ty brutalu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Ja od siebie bym dodał do akceptowalnych "Ty huncwocie" , ewentualnie "szelmo" tudzież "łapserdaku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uel Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Robimy listę? "idź sobie", "ty oczajduszo", "ty urwipołciu" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Jeszcze "ty nieokrzesany gburze", "ty ananasie", "ty łotrze" oraz "ty niedojdo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.