Didus Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Siemanko. Coś mi dziwnie tryka w napędzie.. Ciort wie co to i gdzie to udało mi się to nagrać lecz ciężko zdiagnozować co i gdzie to.. https://youtu.be/v_iT-BtuyHc Piszę z pracy z tel więc nie mogę jak coś inaczej dodać linku. Dodam ze miamiałem troche syfu piachu na łańcuchu umylem cały rower łańcuch tryby i resztę napędu pare razy nafta i dokladnie pod szlaufem splukałem i jak by znikło to trykanie.. Ale na chwile się uciesYlem i znów tryka. Jakieś pomysły? Ja stawiam na łańcuch lub przerzutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Może przerzutki źle ustawione albo łańcuch zebrał syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didus Napisano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Dziś. Znalazłem chwile... mimo wczorajszego wku...wa ( ktoś w pracy uszkodził mi ekran w Z1 ) stwierdziłem że muszę sprawdzić bo nerwy nerwami a żyć trzeba... . Wyczyściłem na nowo wszystko ale tyrkotało. stwierdziłem że koło tylne zdejmę i w palce je okazało się że to coś niestety w piaście :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 No to skręć luz na konusach albo łożyska do wyczyszczenia , przesmarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didus Napisano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Musze od ojca podjechać bo ma klucz do tego by tam się dostać ja niestety nie :/ . muszę zakupić teraz klucze itp. do tego typu roboty dam znać może dziś zajadę to tylko 90km w jedna stronę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi